Tietoa Pyhäjoen kyläyhdistyksestä

Vuoden 2018 Johtokunta
Puheenjohtaja Hanna Sinkko, Sihteeri Riikka Salmi-Steenroos, Varapuheenjohtaja Kari Siivonen, muut jäsenet; Soile Koski, Marjo Hiltunen, Jarkko Karjalainen, Jouni Hiltunen, Anne Vuorio, Jari Tuomola, Karita Mäenpää, Krista Simula, Jenni Suonpää, Sari Rajala, Anu Salo, Markku Ilomäki.

Yhdistyksen tarkoituksena on tuoda esiin kyläläisten näkökantoja ja valvoa heidän etujaan kylän kehittämiseen liittyvissä asioissa ja edistää kyläläisten yhteistoimintaa ja parantaa viihtyisyyttä kylässä. Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa tekemällä kunnan päättäville elimille aloitteita sekä järjestämällä kokous- ja tiedotustilaisuuksia. Yhdistys voi nimetä erityisiä työryhmiä tehtäviä toteuttamaan tai kannustaa jotain jo kylässä toimivaa yhdistystä hoitamaan jonkun tehtävän.